Haziran 18, 2020

Alaves - Real Sociedad İddaa Tahmini 18.06.2020

Alaves'te kaleci Pacheco cezalı. Sağ açık Aleix Vidal sakat.Sociedad'ta orta saha Mikel Merino cezalı.

Alaves aradan sonra iyi bir başlangıç yapamadı. Forvetleri Joselu cezalı olunca ekürisi Lucas'ı da yedekte tutan bir Asier Garitano izledik. As takımından farklı bir şekilde Espanyol karşısına çıktılar. Kaleci Pacheco'nun maçın başında yaptığı hata pahalıya mal oldu. Yerine oyuna giren kaleci Roberto iyi bir maç çıkardı. Bugün de ekstra Roberto kurtarışları görebiliriz. Forvette Lucas ve Joselu ikilisi tekrar iş başında olacak. Ancak Aleix Vidal'ın kaybı organize hücumlarda Alaves'i zorlayacaktır. İki forvet daha az topla buluşabilirler.

Real Sociedad kendi sahasında sürpriz bir beraberlikle başladı. Karşısında oyunu kilitlemeyi başaran bir Osasuna vardı. Imanol Garcia'nın ekibi önce Avrupa Ligi sonra da Şampiyonlar Ligi'ni kovalıyor. Sevilla'nın puan kaybı Atletico'yu motive ettiği gibi onları da hırslandırabilir. Orta alanda Merino yerine iyileşen Zurutuza bekleniyor. Forvette Isak ve sağ açıkta Januzaj'ı izleyebiliriz.

Alaves içerideki 14 maçının yarısında ilk golü kalesinde gördü. Real Sociedad ise 14 deplasmanın maçının 9'unda ilk golü atmayı başardı. R.Sociedad'ın öne geçebileceği ve oyunu kontrol edeceği bir maç bekliyorum. 0-1, 1-2 skorlarına yakınım. İlk gol Sociedad atar öncelikli bahsim oldu. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder