Haziran 12, 2020

Granada - Getafe İddaa Tahmini 12.06.2020

Granada'da sağ açık Puertas cezalı. Başka bir eksikleri yok. Getafe'de as forvet Mata, as orta saha oyuncuları Arambarri ve Maksimovic cezalı durumda.

Getafe'nin eksiklerinden başlamak gerek. Arambarri ve Maksimovic parlayan oyuncular değillerdir. Skor bulan ya da asist özellikli isimler olmayınca çoğu zaman maç içinde görünmeyebiliyorlar. Fakat Getafe'nin oyun yapısında ikisi de vazgeçilmez isimler. Oyun kurulmasında ve defansif yapının bütünlüğünde ön plana çıkıyorlar. Bugün bu iki ismin yerine Timor ve Etebo oynayacaklar. Etebo kış transfer döneminde takıma katıldı. Çok fazla takımla sahaya çıkmadı. 3-0 yenildikleri iç sahadaki Sevilla maçında 11 başlamıştı. O maçta yaptığı hatalar ve takımla uyumsuzluğu hala hafızamda. Yanında Timor oynayacak. Avrupa Ligi grup maçlarında ve kupa müsabakalarında Timor'dan faydalanmıştı Bordalas. Timor defansif bir orta saha oyuncusu olsa da mücadeleci bir yapısı olduğunu söylemek zor. Getafe bugün Cucurella ve Nyom'un orta alana katkısı ile savunmasını diri tutmak zorunda çünkü orta alanın ortası güven vermeyecek ve fazlasıyla pas hatası yapacaktır.

Granada'ya gelirsek Pandemi arasından önce kupa maçları ile yorulmuşlardır. Fazlasıyla dinlendiler. Kupada yarı finale kadar ilerlediler ve başarılı maçlar çıkardılar. 3-5-2'li sistemlerinde efektif bir oyun tarzları var. Bir dönem ligde skor anlamında zorlandılar. Fakat sistemi değiştirdikten sonra net pozisyonlara girebildiklerini ve skor bulduklarını hep gördüm. Bugün Getafe'nin orta sahasına karşın üstün bir Granada izleyebiliriz. Yangel ve Gonalons ikilisi iki bek Neva ve Foulqier ile Getafe'yi zorlayacaktır.

Granada'nın skor bulmasına güveniyorum. Beraberlik ağırlıklı bir maç izleyebiliriz. 1-1 skoruna yakınım. Önceliğim Granada gol atar bahsi oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder