Haziran 12, 2020

Valencia - Levante İddaa Tahmini 12.06.2020

Valencia'da stoper Garay, sağ bek Piccini sakat. Orta saha Kondogbia cezalı. Maxi Gomez hazır. Stoper Paulista'nın durumu net değil. Levante'de önemli bir eksik yok.

Valencia stoperlerinin sakat olduğu dönemde kalesinde fazla sayıda gol gördü. Garay'ı bir kenara koyarsak ki kendisi sezonun yarısını zaten sakat geçiriyor, savunmayı toparlayan Paulista'nın sakatlığı Valencia'yı asıl zorlayan etmen oldu. Bugün Celades'i de düşündüren Paulista'nın durumu olacaktır. Diakhaby'nin yanında genç oyuncu Hugo Guillamon'u görebiliriz. Diakhaby yanında tecrübeli ve toparlayıcı bir stoperle daha iyi verim veriyor. Genç bir oyuncuyla işi kolay olmaz.Diğer yandan Guedes ve Maxi Lopez'in dönüşü önemli. Cheryshev Gameiro gibi isimlerin de hazır olması Valencia'nın her an oyunu değiştirebileceğini gösteriyor.

Levante'ye gelirsek 4-4-2 ile sahada olmaları bekleniyor. Forvette Morales ve Roger ikilisini göreceğiz. Valencia'nın tandem zaafından faydalanmak için forvette Borja Mayoral'a mutlaka ihtiyaçları var. Defansif bir Levante değil sol açıkta Morales'i kullanan orta sahada da Rochina ve Bardhi'nin katkısı olan bir Levante, Valencia'yı zorlayabilir. Muhtemel 11'de Borja Mayoral ve Rochina gözükmüyor. Bu iki oyuncu 2. yarıda girerek Levante'yi hareketlendirecektir.

Maçın başlarında daha iyi olan ve pozisyonlar bulan taraf Valencia olur. Valencia'nın ilk golü bulmasını bekliyorum. Maç sonu için de ev sahibine yakınım. Rakiplerinden bir fazla atarak kazanabilirler. 2-1, 3-1 skorlarına yakınım. İlk gol Valencia bahsi ilk tercihim oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder