Haziran 28, 2020

Villarreal - Valencia İddaa Tahmini 28.06.2020

Valencia derbisinde Villarreal'de sol bek Alberto Moreno ve yedek oyun kurucu Trigueros cezalı. Stoper Funes sakat. Valencia'da Garay ve Piccini sakat. Stoper Diakhaby kadro dışında. Stoper Mangala cezalı.

Villarreal, Sevilla ile kendi sahasında pazartesi günü maçını yaptı. İlk yarıyı önde kapatsalar da ikinci yarıda rakibinin baskısına boyun eğdiler. 2. yarıda ayakta kalan Sevilla takımı olmuştu galibiyete bile deplasman ekibi yaklaştı. Villarreal pandemiden sonra çıktığı 4 maçta da öne geçmeyi başardı. Genel anlamda sezonun genelinde ilk golü maçın ilk bölümlerinde atan bir Villarreal izledik. Bugün de ilk golü ilk yarıda bulabileceklerini düşünüyorum.

Valencia 4 maçtır yokları oynuyor. 2-0 kazandıkları Osasuna maçında dahi kötüydüler. Perşembe günü Eibar ile karşılaştılar. Pozisyon üretemedikleri bir maç oldu. Celades'in geniş kadrosunu iyi yönetebildiğini düşünmüyorum. Sadece 2 gün dinlenerek derbiye çıkacaklar ve ayakta kalmak istiyorlarsa perşembe gününe göre büyük değişiklikler yapmak zorundalar. Wass, Cheryshev, Gameiro, Coquelin ve Maxi Gomez gibi az süre alan oyuncuları 11'de görmemiz gerek. Aksi takdirde yarasaların ayakta kalması zor.

Villarreal dinlenmiş olmanın avantajıyla yine iyi bir başlangıç yapabilir. İlk gol Villarreal bahsini 7/10 öne koyarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder