Haziran 13, 2020

Espanyol - Alaves İddaa Tahmini 13.06.2020

Espanyol'da kaleci Diego Lopez ve stoper Naldo cezalı. Alaves'te forvet Joselu cezalı.

Espanyol'da iyi haber orta saha oyuncusu Marc Roca'nın iyileşmiş olması. Hücum bölgesinden de sakatları bulunmuyor. Zorlu bir sınav verecekler. Ligin dibindeler ve her maçları final. İyi oynuyorlar, fakat her zaman skor noktasında şanslı değiller. Bir takımın ligin sonundan kurtulabilmesi için skor yapabilen 3-4 oyuncusu çıkarması lazım. Sadece Raul de Tomas'ın golleri ile nereye kadar umutlu olabilirler? Mutlaka Calleri ve Embarba'dan da skor katkısı gelmeli. 5 oyuncu değişikliği sisteminde kadrosu geniş olan takımlar avantajlı olacaklar. Dün Granada-Getafe maçında gördüğümüz gibi, değişiklikler yerinde kullanılırsa maçlar bir taraftan başka bir tarafa geçebilir. Teknik direktörler 5 oyuncuya hızlı adapte olmak zorunda ve planı buna göre yapmalılar.

Alaves'e gelirsek düşme potası ile aralarında 7 puan fark var. Bana göre Espanyol'dan daha iyi oynamıyorlar ama daha iyi bir takımları olduğunu söyleyebilirim. Lucas ve Joselu'lu bir forvet hattı. Yine gol bulabilen Aleix Vidal, Burke ve Edgar gibi oyuncularla tamamlanıyor. Skor sıkıntısı çekmeyen takım da ekstra puanlar alabiliyor. Çift forvetli bir düzenleri var normalde. Bugün Joselu'nun yokluğunda Asier Garitano klasik mantığı 4-2-3-1'e dönecek. Lucas'ın arkasında bir orta saha oyuncusu Camarasa bekleniyor. Hızlı çıkışlarla rakibini cezalandırmak isteyen bir Alaves göreceğiz.

Espanyol kazanmak zorunda ancak dikkatli de oynamalı. İlk yarı için temkinli bir maç görebiliriz. 2.yarıda maçın nereye gidebileceğini kestirmek zor. Devrede beraberlik önceliğim oldu. 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder