Haziran 28, 2020

Granada - Eibar İddaa Tahmini 28.06.2020

Granada'da kaleci Rui Silva ve kanat forvet Vadillo yok. Eibar'da Arbilla ve Ramis defanstan eksikler. Forvet Enrich cezalı. Orta saha Escalante kadroda yok.

Mendilibar perşembe günü Valencia'yı yenerek önemli bir 3 puan aldı. Eibar'ın Mendilibar ile her zaman şanslı olduğunu söylüyorum. Yetersiz kadrolarla mücadele etse de bir oyun planı ve sistemi olan Eibar ligde kalmayı başarıyor. Bu maça 2 gün dinlenerek çıkacaklar. Valencia'ya karşı oynayan 11'de stoperler Bigas, Oliveira, kaleci Dimitrovic ve Orellana dışında herkesin değişmesi bekleniyor.

Granada'nın Avrupa Ligi şansı sürüyor. Son iki maçlarını kötü bir şekilde geçirdiler. Kaleye gitmekte zorlanan, oyundan ve ligden kopmuş gibi bir görüntüdeydiler. Bu maçta avantajları son maçlarını pazartesi günü yapmışlardı. 5 gün dinlenerek ideal takımları ile bu maça çıkacaklar.

Erken tahmin olarak gazetede gol var bahsini düşünmüştüm. Ancak fikrim değişti. Eibar'ın muhtemel 11'i skor üretebilecek bir 11 değil. Keza Granada'nın da son haftalardaki düşüşleri 0-0 giden bir maçı bize getirebilir. Büyük ihtimalle gol gelirse duran toptan gelir. 2.5 altı bahsini öne koydum. 1-0 ya da 0-0 skorlarını görebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder