Haziran 20, 2020

Getafe - Eibar İddaa Tahmini 20.06.2020

Getafe'de stoper Cabaco, Eibar'da stoper Ramis yok.

Getafe iki maçtır bildiğimiz takımdan uzak bir tablo çizdi. 10 kişi kalan Espanyol'a karşı net pozisyonlar verdikleri gibi, pas hataları ile dolu organize olamadıkları bir 85 dakika geçirdiler. Sadece maçın uzatma dahil 10 dakikalık kısmında rakip kaleyi baskı altına alabildiler. Bordalas hazır olmayan bazı oyuncuları bana göre dinlendirmeli. Hep aynı kadroyla oynamak yerine, Jason, Kenedy, Amath'a da süre tanımak zorunda. Cucurella ve Nyom her ne kadar fizikli ve tempolu oyuncular olsa da onların da dinlenmeye ihtiyacı olacak.

Eibar'a gelirsek düşme hattındalar. Her puan altın değerinde. Hafta içi Bilbao karşısına as takımla çıktılar, önemli bir puan aldılar, kazanadabilirlerdi. Bugün Mendilibar as takımı dinlendirecektir. 4-4-2 yerine savunma ağırlıklı bir takımla 4-2-3-1 sahada olabilirler.

Getafe'nin belirleyici olacağı bir maç izleriz. Fakat ideal kadro biraz yorgun, daha çok sonradan oyuna giren oyuncular Madrid ekibine galibiyeti getirebilir. Eibar'ın skor üretmesini beklemiyorum. KG yok bahsini öne koydum. 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder