Haziran 26, 2020

Sevilla - Valladolid İddaa Tahmini 26.06.2020

Sevilla ve Valladolid'te önemli bir eksik bulunmuyor.

Sevilla, Şampiyonlar Ligi için ilk 4'te kalmaya çalışıyor. Getafe'nin aradan sonra iyi başlayamaması işlerine yaradı çünkü aradaki fark biraz açıldı. 4 puan farkı korumaya çalışacaklardır yine de dikkatli olmak zorundalar.

Valladolid düşme hattının 8 puan üzerinde. Nispeten rahatlar. Kadroları da orta sıra takımlar arasında geniş diyebileceğim nitelikte. Tek sorunları hep forvet bölgesi oldu. Skor konusunda becerikli iki forvete sahip olabilselerdi şimdiye daha iyi yerlerde olabilirlerdi. Atletico Madrid karşısına çıkan kadroyu sahada görebiliriz. Yedek kaleci o maçta şans bulmuştu. Atletico o gün Churripi'yi fazla zorlayamadı buna rağmen yedek isim, hiç iyi sinyaller vermedi ki Atletico'dan yedikleri korner golünde de kalecinin hatalı çıkışı golü getirdi. Bugün Atletico 11'i sahada olsa da kalede as kaleci Masip'i görebileceğimizi düşünüyorum. Atletico karşısında sol açık Waldo ve oyun kurucu Matheus dikkat çeken iki oyuncuydu. Bugün de bu iki isimle rakip kaleye gidecek ve Sevilla'yı zorlayacaklardır.

Sahaya iyi yayılan ve rakibe boş alan vermeyen bir Valladolid izleriz. 1-0, 1-1 skorlarına yakınım. 2.5 altı bahsini öne koydum. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder