Temmuz 01, 2020

Alaves - Granada İddaa Tahmini 01.07.2020

Alaves'de kaleci Pacheco sakat. Granada'da kaleci Rui Silva, orta saha Montoro, kanat Vadillo sakat. Orta saha Gonalons kadro dışında. Stoper German cezalı.

Granada eksikler nedeniyle kadro kurmakta zorlanıyor. Ligde bir hedefleri kalmadı. Son maçlarını Pazar günü oynadılar. Teknik direktör Martinez, sadece 2-3 dinlenmiş oyuncuyla sahada olacak gibi gözüküyor. Orta saha Azeez, stoper Duarte, sol bek Folquier ve pazar günü 45 dakika görev yapan Soldado. Endülüs ekibi hedefsizlik ve yorgunluk nedeniyle hücumda hiçbir varlık gösteremiyor.

Alaves son maçını Cumartesi günü Atletico Madrid karşısında oynadı. O maçta yedek ağırlıklı bir kadro ile sahadaydılar. Sağ ve sol açıklar Aleix Vidal ile Edgar 60'ar dakika forma giydiler. Stoper Ely as oyuncu olarak 90 dakika sahada kalan tek isim oldu. Bugün kalede Roberto'yu izleyeceğiz. Forvette Joselu ve Lucas ikilisi tekrar sahada olacak. Aleix, Edgar ve Camarasa gibi isimlerle desteklenecekler. Alaves'in de ligde bir hedefi kalmadı. Ancak düşme hattında Mallorca kazanarak puanını yükselttiği için düşme potasıyla aralarında 6 puan fark var ki hala ligde kalmaları kesin değil. Bu yüzden Alaves en azından iç saha maçlarına iyi motive olarak kazanmak zorunda. Bu kapışma da buna uygun. 2-0 ya da 2-1 skorlarına yakınım. Alaves kazanır tercihini öne koydum. 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder