Temmuz 13, 2020

Villarreal - Real Sociedad İddaa Tahmini 13.07.2020

Villarreal'de forvet Bacca sakat. As forvet Gerard, orta saha Iborra cezalı. 2. forvet Paco Alcacer'in de durumu net değil. Kadro henüz açıklanmadı. Kadroda olsa bile ilk 11 başlamayabilir.

Real Sociedad'ta Illaramendi,  Januzaj ve Sangalli sakatlığı uzun süredir devam eden oyuncular. Stoper Aritz Elustondo ise sakatlığı nedeniyle kadroya alınmadı.

Villarreal'in Şampiyonlar Ligi şansını sürdürmek için tek çare kalan son 3 maçını kazanması ve Sevilla'nın kalan 2 maçta da yenilmesi. Fikstür olarak bunun pek gerçekçi olmadığını söyleyebilirim. Bu anlamda Villarreal'in hedefi artık 5. sırayı korumak olacaktır. Bugün forvet bölgesinde eksikleri nedeniyle genç Fer Nino ve Chukwueze ileri ikilide yeralabilir.

Real Sociedad Pandemi döneminde kötü bir tablo çizdi. Forvetleri Isak, Jose ve Portu formsuz olunca Odegaard'ın da sakatlığı sonrası zorlanan bir takım gördük. Son Granada mücadelesinde 3-2'lik yenilgiye rağmen ışık verdiklerini ve yenilgiyi hak etmediklerini söyleyebilirim. Ödegaard sezon boyunca müthiş oynadı ve takımı taşıdı. Şimdi ise sakat sakat oynuyor ve bildiğimiz Ödegaard'tan çok uzak. Genç Barrenetxea Granada maçının yıldızıydı. Forvete bütün kilit pasları attı. Oyun kurdu, takımı ayakta tuttu. Bugün de Barrenetxea'nın oyunu ile R.Sociedad, Villa deplasmanından puanla dönebilir.

Villarreal forvetlerinin yokluğunu 2. golü atma noktasında hissedebilir. 1-1 skoruna yakınım. İki tarafta da genç oyuncular Fer Nino ve Barrenetxea'yı mutlaka ayrı gözle izlemenizi tavsiye ederim. KG var seçimini 7/10 öne koyarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder