Temmuz 11, 2020

Osasuna - Celta İddaa Tahmini 11.07.2020

Osasuna'da ofansif oyuncu Ruben Garcia ile forvet Marc Cardona önemli iki eksik. Celta'da kalecilerden Sergio Alvarez sakattı. As kaleci Ruben Garcia da sakatlandı. Denis Suarez sakat. Stoper Murillo cezalı.

Osasuna bu sezon çıktığı La Liga'da önemli bir başarı elde etti. Sezonu orta sıralarda tamamlamayı garantilediler. Şu durumda bir sezon daha ligde kalmayı başardılar. Pandemiden sonra 3 kez yenilen bir Osasuna izledik. Bu 3 takımdan 2'si Atletico ve Valencia'ydı. Çok önemli oyuncularını oynatamadıkları maçlarda bile Osasuna gol atar tavsiyeleri verdim ve beni yanıltmadılar. Bu maçta ofansif olarak yine eksikleri var ama üretken olmak konusunda sıkıntı yaşamazlar.

Celta'ya gelirsek hala düşme korkuları var. Mallorca'nın sürekli puan kazanması ile diken üstündeler. Son iki maçta Levante'yi içeride ağırlayıp Espanyol deplasmanına gidecekler. Osasuna'ya göre diğer iki maçlarının daha kolay geçebileceğini düşünüyorum. Yine de bu maçı puansız kapamamaları gerekiyor. Kalede genç kaleci Ivan Villar'ı kullanacaklar. Villar alt yaş gruplarından tecrübesi olan ama La Liga'da hiç oynama şansı bulamayan bir kaleci. Ruben'in sakatlığı uzun süreceği için bu sezonu Villar ile tamamlayacaklar. İlk maçtan güvenli bir performans ortaya koymalı. Osasuna gibi bir takım Villar'ı fazlasıyla sınayabilir.

Celta adına kaleci bir dezavantaj. Kazanmaları adına bir bahis almam. Betis ve Atletico maçlarında birer puanlarla da mutlu olan pragmatik bir Celta vardı sahada. Yine bir puandan fazlasını alabileceklerini düşünmüyorum. 1-1 ya da 0-0 skorları ile beraberliğe yakınım. 5/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder