Temmuz 01, 2020

Real Betis - Villarreal İddaa Tahmini 01.07.2020

Real Betis'te Joaquin sakat. Orta saha William Carvalho cezalı. Villarreal'de Funes Mori cezalı.

Real Betis geçici teknik direktörü ile 5-3-2 sistemini oynuyor. İlk maçlarında Espanyol'u 1-0 yendiler ama o sonuç aldatıcı bir skordu. Ardından Levante karşısında 4-2 yenildiler ki 1-0'ın aldatıcı olduğu ortaya çıktı. 5-3-2 sisteminde iki beki de sürekli ceza sahasına yolluyorlar. 3'lü savunma çizgisi de önde kuruluyor. Levante bir antreman maçı oynar gibi savunmadan uzun top atarak forvetleri ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya bıraktı. Sadece 2 pasta gol atmayı başardılar. Espanyol da net pozisyonlar bulmuş ama değerlendirememişti. Bugün Villarreal karşısında da aynı sistemle sahada olacaklar.

Villarreal'e gelirsek pazar günü kendilerini sıkmadan Valencia derbisinden çıktılar. İlk 45'i 2-0 önde kapatınca rakip de tepki veremeyince rahat bir maç geçirdiler. Bugün bekler değişiyor. Alberto Moreno ve Ruben Pena'yı göreceğiz. Cazorla dinlenebilir yerine Trigueros oynayacak. Forvette Bacca ve Gerard, kenarlarda Moi ve Chukwueze'yi izleyebiliriz. Defansif orta saha Anguissa da dinleniyor. Ofansif tercihlerle sahada olacak bir Villa göreceğiz.

İki taraf adına da orta sahaların hızlı geçileceği ceza sahasında net ve bol pozisyonlu bir maç izleriz. 2.5 üstü bahsini öne koydum. 8/10 Taraf bahsine hiç girmeyin 3 sonuca da açık bir maç.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder