Temmuz 07, 2020

Valencia - Valladolid İddaa Tahmini 07.07.2020

Valencia'da forvet Rodrigo, sağ bek Piccini, sol bek Gaya sakat. Valladolid'te oyun kurucu Michel stoper Salisu sakat. Ofansif oyuncu Plano cezalı.

Valladolid hafta sonu Alaves'i mağlup ederek bir sezon daha La Liga'da kalmayı büyük ölçüde garantiledi. Her zaman iyi bir takım olduklarını belirttim. Pandemiden sonra çıktıkları maçlarda bir tek Atletico'ya yenildiler. Bugün de Valencia adına zorlu bir maç izleyeceğiz. Valencia'dan daha iyi oynayan bir takım olduklarını söyleyebilirim. Fakat bu maçta dinamikler biraz daha farklı olabilir.

Valladolid adına ligde bir hedef kalmadı ve rahatladılar. Valencia adına ligde Avrupa hedefi sürüyor. Voro ile 2. maçlarını Granada karşısında oynadılar. Voro bazı unutulan oyunculara şans verdi. Cheryshev ve Manu Vallejo'yu izlemek önemliydi. Her iki oyuncu da gole katkıda bulundular. Bugün de Manu Vallejo ve Ferran'ın iki kanatta yer alacağı, Maxi Gomez'in son adam, Guedes'in de forvet arkasında olabileceği bir düzenle sahada olabilirler. Son haftaların aksine daha üretken bir Valencia görebiliriz. Pozisyon verirler ama gol bölgesinde daha keyifli bir maç izletebilirler. 2-0 ya da 2-1 skorlarına yakınım. Valladolid her zaman yenilmesi zor bir takım oldu. Beraberlik ihtimalinin de olduğunu söylemeliyim. Bu yüzden güvenim yüksek değil. Valencia kazanır bahsi 6/10 oynanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder