Temmuz 11, 2020

Atletico Madrid - Real Betis İddaa Tahmini 11.07.2020

Simeone'nin ekibi bugün kazanması halinde Şampiyonlar Ligi'ne gitmeyi garantiliyor. Villarreal'e ikili averajda üstün durumdalar. Atletico rakibine göre bir gün fazla dinlenerek bu maça çıkıyor. Kadro henüz açıklanmadı. Felix ve Gimenez'in sakatlıkları var. Carrasco da yetişemeyebilir. Correa ve Costa kadroda olacaklar ama ilk 11'de oynamaları zor görünüyor. Vitolo, Llorente ve Morata üçlüsünü ileride izleyebiliriz.

Betis'e gelirsek gelecek sezon için Pellegrini ile anlaştılar. Pellegrini Betis'in oyuncu yapısına en iyi uyacak teknik adamlardan biri. Şimdiden başarılı olacağını söyleyebilirim. Bu sezonu Trujillo ile tamamlayacaklar. Hafta içi kazanarak ligde kalmayı garantilediler. Bu maç için motivasyonları bulunmuyor. 4-2-3-1 ile sahada olmaları bekleniyor. Kanatlarda Joaquin ve Canales, forvette Borja ve arkasında Fekir'i izleyeceğiz.

İki tarafın da zaman zaman tempoyu yükselteceği bir maç izleriz. Atletico'nun büyük bir üstünlüğünü görmeyiz. Atan kazanır maçı olabilir. 'KG yok' bahsini 7/10 öne koyarım. 1-0, 2-0 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder