Temmuz 12, 2020

Levante - Athletic Bilbao İddaa Tahmini 12.07.2020

Levante'de önemli bir eksik yok. Bilbao'da sol bek Yuri ve stoper Yeray sakat. Sağ bek Capa dinlendiriliyor. Orta saha Dani Garcia cezalı.

Athletic Bilbao Avrupa Ligi pozisyonunu zorluyor. Üzerindeki Valencia, Leganes deplasmanında olacak. Granada ise Real Madrid'i ağırlayacak. Kendi sahalarında hafta içi Sevilla'ya yenilmiş olabilirler ama fikstür olarak hala şanslı durumdalar. Bu haftayı 3 puanla kapatmaları büyük avantaj sağlayabilir. Çünkü şu anda 7. sırada olan Real Sociedad, Villarreal ve Atletico Madrid deplasmanlarına çıkacak, içeride de Sevilla'yı ağırlayacak. Bilbao bu 3 takımın da arasından sıyrılabilir.

Levante'nin ligde bir hedefi kalmadı. Buna rağmen motive bir şekilde maçlarını sürdürüyor. Hafta içi Mallorca'ya yenildiler ama maçta kırılma anları da vardı ve beraberlik şansları ellerine geldi. Bu maçta Bardhi ve Rochina ikilisini aynı anda sahada görebiliriz. Bu ikili sahada oldu mu Levante adına gollerin gelmesi kaçınılmaz oluyor.

İki tarafın da gol bulabileceği, yüksek skorlu ve tempolu bir maç görebiliriz. KG var bahsini 7/10 öne koyarım. 1-2, 2-2 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder