Temmuz 09, 2020

Eibar - Leganes İddaa Tahmini 09.07.2020

Eibar'da orta saha Sergio Alvarez cezalı. Orellana ve Escalante'nin sözleşmeleri bitti, takımdan ayrıldılar. Leganes'te oyun kurucu Oscar ile forvet Carillo sakat.

Leganes için hala şans var ve kötü oynadıklarını düşünmüyorum. Gol noktasına kadar iyi gelen ama forvet eksikliği nedeniyle zorlanan görüntüleri sürüyor. Espanyol, Osasuna ve Mallorca deplasmanlarında skor bulan ve düşme hattındaki rakipleri Espanyol ile Mallorca'dan 4 puan alan bir Leganes izledik. Osasuna deplasmanında ise uzatmalarda yedikleri gol ile 2-1 yenilmişlerdi. Leganes bugün de skor bulabilir.

Eibar'a gelirsek Orellana ve Escalante olsaydı bu maç için çok daha farklı düşünürdüm. Oreallana 8 gol 7 asist, Escalante ise 3 asist ile bu takımın önemli parçalarıydı. Özellikle Orellana kaleci Dimitrovic'ten sonra takımın en fazla süre alan vazgeçilmez ismiydi. Mendilibar her defasında çözümler üretir. Orellana'nın yokluğunda De Blasis'i son maçlarda daha fazla sahada göreceğiz. Blasis her iki kanatta da oynayabiliyor. Bugün sol açıkta forma giyebilir. Sağ açıkta ise Pedro Leon forma giyecek. Sevilla karşısında son dakikaya kadar gol kovaladılar ve beraberlik sayısı da gelebilirdi. Yenilgiyi çok da hak etmediler.

Bugün için iki takımın gol bulması önceliğim. Yüksek orandan orta güvenle denenebilir. 0-0 gidebilecek bir oyun kimsenin işine yaramayacaktır. Eibar kendi sahasında her zaman tempolu bir oyun oynar ve Kasım-Aralık döneminde oynadıkları Getafe-Alaves kapışmaları dışında 0-0 giden bir maçları olmadı. Genelde ilk yarılarda gol izleyebildik. KG var öncelikli bahsim 6/10. Maç sonu için Leganes'in 3 puanına daha yakınım. Eibar son bölümlerde galibiyet isterken 2. golü kalesinde görebilir. 1-1, 1-2 skorlarını görebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder