Temmuz 08, 2020

Getafe - Villarreal İddaa Tahmini 08.07.2020

Getafe'de forvet Jorge Molina cezalı. Madrid ekibi kadrosunu açıklamadı. Orta sahadan Etebo'nun sakatlığı var kadroda olması beklenmiyor. Villarreal'de iki forvet Bacca ve Paco sakat.

İki takımın Avrupa'ya gitme adına kader maçı diyebiliriz. Şampiyonlar Ligi pozisyonunu Sevilla'dan kapmak istiyorlarsa kazanmalılar. Sonuçta Sevilla bu hafta Bilbao deplasmanında olacak ve puan kayıpları olası. Diğer yandan Avrupa Ligi için de Valencia ve Bilbao gibi takımlar alt sıralardan Getafe ve Villarreal'i tehdit ediyor. Arada puan farkı yok ve tökezlemeleri halinde Avrupa da hayal olabilir. Şu durumda her iki ekip de kazanmak isteyecektir diğer yandan beraberlik de fena halde işlerine gelebilir ve haftayı puansız kapatmamış olurlar.

Getafe tarafına bakarsak Bordalas aynı oyuncularla oynamayı sürdürüyor. Kenardaki ofansif isimlerden yararlanmayı pek düşünmüyor. Bence bu karar Cucurella, Nyom ve iki orta saha oyuncusunun verimini oldukça düşürmüş durumda. Hücumda üretemeyen bir Getafe izliyoruz.

Villarreal tarafına bakarsak Barcelona maçını bir kenara koyarsak iyi işleyen bir takım izliyorum. Bugün iki forvetin yokluğunda genç Fer Nino ve Gerard'ı izleyeceğiz. Fer Nino, Kral Kupası maçlarının olduğu dönemde ligde de kupada da takıma fazlasıyla yardımcı olmuştu. Fer Nino'nun gol vuruşları, tekniği ve ceza sahasındaki hisleri ile iyi bir golcü olduğunu düşünüyorum. Bugün zor bir savunmaya karşı sınav verecek ama sırıtacağını sanmam.

Villarreal'in puanına daha yakınım. 0-1 ya da 1-1 skorlarını görebiliriz. Oran düşük de olsa Villarreal yenilmez bahsini 7/10 denerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder