Mayıs 06, 2021

Arsenal - Villarreal İddaa Tahmini 06.05.2021

Arsenal'de Cabellos cezalı. Başka önemli bir eksikleri yok. Villarreal'de orta saha Capoue cezalı. Joker oyuncu Foyth sakat. 

İlk maçta 2-1 skor tahmini ile birlikte ilk golü Villarreal atar bahsiyle isabet sağlamıştık. Maçın ilk pozisyonunda öne geçen ve devamında korner golüyle 2 farkı yakalayan bir Villarreal vardı kendi sahasında. Oyunun devamında ise Villarreal fazla geriye çekilirken rakibin 10 kişi kaldığı bölümlerde iyice gardını düşürüp 3. golü bulmaları gerekiyordu. Arsenal 10 kişi oynarken penaltı kazandı ve golü attı. İki takım da 10 kişi kaldığında ise yine uzatmalarda İngiliz ekibi kaptanları Aubameyang ile 2-2'yi de bulabilirdi. Arsenal deplasman golü avantajını eline aldı ve bu maça aslında moralli çıkıyor. 

Emery bu sahadan gol atmadan çıkamayacağını iyi biliyor. Villarreal bugün ne olursa olsun skor bulmaya oynayacaktır. Diğer yandan Arsenal kötü bir sezon geçiriyor zaman zaman parlayan bir performansları var. Arteta'nın hücum planlarının ve oyunlarının güvenilir olduğunu söylemek zor. Genelde bireysel performanslar üzerinden Arsenal maçlarda kalmayı başarıyor. 

Villarreal gol attığı sürece turun içinde kalacaktır. 1-1, 2-2 skorlarına yakınım. Gol var bahsini öne koydum. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder