Mayıs 22, 2021

La Liga 38. Hafta İddaa Tahminleri 22.05.2021

La Liga Son Hafta

 

CELTA-R.BETİS

VAR
 

Celta 8. sırayı bileğinin hakkıyla kazandı. Düşme hattından aldığı takımı buralara kadar getiren Coudet gelecek sezon için umut vadediyor. R.Betis Pellegrini ile istikrarlı bir takım oldu. Avrupa Ligi’ni kaybetmek istemiyorlar. Karşılıklı gol var seçimi ideal.


EİBAR-BARCELONA

3.5 ÜSTÜ


2014’te ilk kez yükseldiği La Liga’da 7 sezon geçiren Eibar, 81 yıllık tarihinin en iyi dönemlerini yaşadı. Bu sezon kadroları zayıftı ve bedelini ödediler. Barcelona’ya son iki maçta karşı geldim. Sezonu kafada bitirdiler. Goller öncelikli. 3.5 üstü denenir.


ELCHE-A.BİLBAO

1


Elche, Huesca ve Valladolid düşen son takımlar olmamak için savaş verecekler. Elche kazansa bile 3 puan yetmeyebilir. Karşılarında düşme hattından tüm takımlara puan vermiş olan A.Bilbao olacak. Stresli bir maç olur. Ev sahibi tek golle 3 puanı alabilir.


HUESCA-VALENCİA (2h)

2


İpler Huesca’nın elinde. Kazanarak ligde kalmayı başarabilirler. 2 as stoperlerinin durumu net değil. Siovas ve Vavro’yu maça yetiştiremezlerse zorlanmalarını beklerim. Kendi sahalarında tek farklı galibiyetlerle ayakta kaldılar. Formda Valencia 2 fark yemez.


OSASUNA-R.SOCİEDAD

VAR


R.Sociedad Avrupa Ligi için mücadele ederken Osasuna’nın bir hedefi kalmadı. Bask ekibi favori ama rakipleri R.Betis ve Villarreal’in durumuna göre beraberlik de işlerine gelebilir. İki takım arasında çekişmeli maçlar izleriz. ‘KG var’ bahsini tercih ettim.


REAL MADRİD-VİLLARREAL

TGS 2-3


Villarreal Çarşamba günü tarihlerinin en önemli maçında Man.United karşısında olacak. Bazı yıldızlar dinlenebilir. İdeal kadrolarını sahada göremeyebiliriz. Real Madrid şampiyonluk için kazanarak Atl.Madrid’in puan kaybını beklemeli. ‘TGS 2-3’ seçimi cazip.


VALLADOLİD-ATL.MADRİD

Dep. 2.5 üstü


Valladolid puan alması gereken kapışmalarda gereken hamlelerin hiçbirini yapamadı. Bu maçı kazanmaları da yetmeyecek Huesca ve Elche’nin puan kaybını bekleyecekler. Atl.Madrid stresli başlıyor, sonunu ise iyi getiriyor. Şampiyonluk maçında en az 3 gol atarlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder