Mayıs 09, 2021

Valencia - Valladolid İddaa Tahmini 09.05.2021

Valencia'da önemli bir eksik yok. Valladolid'te oyun kurucu Orellana sakatlandı. 

Valencia'da tehlike çanları çalmaya başlayınca teknik değişime gittiler. Geçici teknik adam Voro takımın başına getirildi. Voro son 5-6 senede Valencia'nın ne zaman başı sıkışsa takımın başına geçiyor. Oyuncuları gayet iyi tanır. Geçen sezonu da onla tamamlamışlardı. Bu sefer tek sıkıntı az maçın kalmış olması. Voro etkisini hemen göstermek zorunda. Valencia fikstür olarak çok şanssız. Sevilla deplasmanına gidecekler. Ardından Eibar ve Huesca ile düşme potasındaki iki takımla final yapacaklar. 

Valladolid'e gelirsek Orellana'nın kaybı önemli. Şu dönemde her oyuncuya ihtiyaçları vardı. Sergio Gonzalez'in tek şansı forvetleri Weissmann ve Marcos Andre'nin iyileşmiş olması. Pozisyon yaratan ve skora giden forvetler olunca Valladolid'in de maçlarda kalması kolaylaşıyor. 

İki taraf adına da çekişmeli bir maç bizi bekliyor. Hafta içi Valencia, Sevilla deplasmanında olacak. Valladolid ise Villarreal'i ağırlayacak. O maçlar öncesi puan alarak bu kapışmayı tamamlamak isteyeceklerdir. Gol var bahsini biraz daha öne koydum. 1-1, 2-1 skorlarına yakınım. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder