Mayıs 02, 2021

Granada - Cadiz İddaa Tahmini 02.05.2021

Granada'da stoperler Duarte, Vallejo, bek Neva, orta saha Milla, kaleci Rui Silva sakat. Cadiz'de oyun kurucu Alex ve Perea sakat. Bek Espino cezalı. 

Granada için hedef 7. sıra. Bunun için de Villarreal'in puan kaybını kovalayacaklar. Barcelona karşısında akıllı bir ikinci yarı oynadılar. Rakibinin oyundan düştüğü bölümde Diego Martinez hamleleri ile maçı koparmayı başardı. Genel olarak geniş kadrosu olan ekip sakatlarına rağmen sistemde birkaç oynama yaparak ilerlemeyi başarıyor. 

Cadiz düşme hattının uzağında yine de lig sonuna kadar birkaç puan daha hanelerine yazdırmaları gerek. 

Endülüs bölgesinden iki ekip derbide karşılaşacaklar. Cadiz deplasmanlarda ilk yarılarda kalesinde sürekli gol gören bir takım. Ligin ilk bölümünde deplasmanlarda erken öne geçen bir Cadiz vardı. Bu yapılarını ise Kasım ayından sonra kaybettiler. Son 7 deplasman maçlarının 6'sında ilk yarıyı yenik kapadılar. Bu 7 maç içinde sadece Getafe karşısında 0-0 ile soyunma odasına gitmişlerdi. Bugün de ilk yarıda Granada golünü görebiliriz. İlk yarı 0.5 üstü bahsini öne koydum. Risk almak isteyenler için İlk yarı Granada kazanır bahsi denenebilir. 5/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder