Mayıs 26, 2021

Villarreal - Manchester United İddaa Tahmini 26.05.2021

Villarreal'de Chukwueze dışında önemli bir eksik yok. Manchester'da Martial sakat. Stoper Maguire yedekte başlayabilir. 

United ligde ikinci oldu ve Şampiyonlar Ligi vizesi aldı. Villarreal ise ligi 7 tamamladı ve bu kupayı kazanması halinde Şampiyonlar Ligi'ne gidebilecek. İspanyollar için biraz daha anlamlı bir kupa olacağı kesin. 

İki takımı karşılaştırdığımızda Manchester'ın hücum bölümünü daha efektif buluyorum. Skora gidebilen birden fazla oyuncuya sahipler. Bruno, Pogba, Rashford ve Cavani ile birlikte 4 skorerleri olduğunu söyleyebiliriz. Diğer yandan Villarreal'de Parejo ve Trigueros'un oyuna katkısı çok fazla fakat aynı oranda skor katkısı veremiyorlar. Sol kanatta oynayacak olan Moi Gomez'in de skorer bir isim olduğunu söylemek zor. Emery'in elinde bitirici anlamda Gerard ve Bacca geriye kalıyor. Paco Alcacer'in yedekte başlaması bekleniyor ama 2. yarıda mutlaka onu da sahada göreceğiz. 

Taraf bahsi açısından kararsız kaldığım bir mücadele. United'i bir adım önde görsem de beraberlik riski olduğunu da söyleyebilirim. 1-1, 1-2 skorlarına yakınım. KG var seçimine biraz daha yakınım. 6/10 oynanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder