Mayıs 13, 2021

Valladolid - Villarreal İddaa Tahmini 13.05.2021

Valladolid'te Orellana dışında önemli eksik yok. Villarreal'de defans Foyth, Chukwueze sakat. Sağ bek Mario ve yedek kaleci Rulli cezalı. 

Huesca ve Alaves'in kazandığı fikstürde Valladolid'in de kazanmaktan başka çaresi yok. Hafta sonu Real Sociedad deplasmanında olacaklar. Son hafta ise Atletico Madrid'i ağırlıyor. Son haftaya bırakmadan işi çözmek zorundalar. Bugün alabilecekleri 3 puan onları rahatlatır. 

Villarreal'e gelirsek lige çok konsantre olabildiklerini düşünmüyorum. Çok maç yaptıkları bir sezon geçirdiler. Emery haliyle rotasyon yapıyor. Sol bek Pedraza, forvette Gerard ve Paco'yu bugün sahada görebiliriz. Ligde Avrupa Ligi hedefleri var ama Avrupa Ligi'nde final oynayacakları için kazanmaları halinde zaten Şampiyonlar Ligi'ne gidecekler. Bu da aslında ligi 2. plana atmalarına neden oluyor. 

Valladolid bu sezon her maçta gol yedi. Villarreal'i skorsuz tutarak değil gol atmaya yoğunlaşarak bu maçtan puan almalılar. Valladolid üreten bir takım gol noktasındaki becerileri ise gerilerde kalmalarına neden oluyor. Taraf bahsi zor. 2.5 üstü seçimini biraz daha öne koydum. Ama stake düşük. 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder