Mayıs 07, 2021

Real Sociedad - Elche İddaa Tahmini 07.05.2021

Real Sociedad'te orta saha Merino ve forvet Carlos Fernandez dışında önemli bir eksik kalmadı. Elche'de forvet Carillo iyileşti. Tek sakat oyuncu sol bek Mojica. 

Sociedad'ta David Silva'nın 11'e dönmesi bekleniyor. Huesca maçında son 20-25 dakika görev yapmıştı. Tekrardan 4-2-3-1 sistemiyle sahada olacak gibi gözüküyorlar. Real Sociedad için Avrupa Ligi hedefi sürüyor. Villarreal ve Betis ile birlikte 5 ve 6. sıra için kapışıyorlar. Puanlar birbirine yakın olduğundan hangi takım tökezlerse diğeri bundan faydalanabilir. 

Elche ise ligde kalma savaşında. Kendi sahalarında lidere yenilirken son dakikalarda bir penaltıdan yararlanamadılar. Escriba yönetiminde iç sahada biraz daha güvenilir bir takım oldular. Deplasmanlarda ise son hamleleri yapmakta ve maçların sonunu getirmekte zorlanıyorlar. Escriba ile deplasman maçlarında Granada, Sevilla, Huesca ve Osasuna'dan en az 2 gol yemeyi başarmışlardı. Real Madrid ve Barça'dan da minimum 2 gol yediler. 1 gol de tutabildikleri tek takım Getafe oldu.

Bugün Elche tarafının değil Sociedad tarafının daha güvenilir olduğunu düşünüyorum. 2-0 ya da 2-1 skorlarını görebiliriz. Real Sociedad 1.5 üstü gol atar bahsini öne koydum. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder