Mayıs 02, 2021

Villarreal - Getafe İddaa Tahmini 02.05.2021

Villarreal'de oyun kurucu Trigueros cezalı. Stoper ve joker oyuncu Fotyh sakatlandı. Getafe'de Cucho dışında önemli bir eksik yok. 

Villarreal iki Arsenal maçı arasında bu kapışmaya çıkıyor. Arsenal maçını 2-0 ile geçselerdi biraz daha rahat olabilirlerdi. Skor 2-1 olunca Emery ister istemez lig maçında önemli oyuncuları saklamak zorunda kalacaktır. Gerard, Paco, Parejo, Pedraza, Pau Torres ve Albiol gibi isimlerin yedekte başlaması bekleniyor. Yeremy Pino, Bacca, Coquelin, Funes Mori ve Alberto Moreno'lu bir 11 görebiliriz. 

Getafe tarafına bakarsak neredeyse düşme potasına girecek olan Madrid ekibi son 3 maçındaki oyunuyla futbola konsantre olmayı sonunda başardı. Real Madrid maçında girilen pozisyonlar Barcelona'ya atılan 2 gol ve Enes'in futboluyla kazandıkları Huesca maçı çıkışta olduklarını gösteriyor. 

Erken tahminim gol var bahsiydi. Villarreal'in muhtemel rotasyonu ile birlikte 65'ten sonra asları oyuna aldığında maça ağırlığını koyabileceğini düşünüyorum. Getafe ise bu bölüme kadar skor üretebilir ya da maçı dengede götürebilir. Getafe yenilmez seçimini biraz daha öne koydum. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder