Ekim 01, 2023

Atletico Madrid - Cadiz İddaa Tahmini 01.10.2023

Atletico'da Barrios, De Paul, Savic, Lemar, Depay sakat. Morata cezalı. Cadiz'de San Emeterio, Ocampo ve Chust'un sakatlığı sürüyordu. Yeni eksik stoper Luis Hernandez oldu.

Atletico Osasuna deplasmanından 2-0 ile kolay gibi çıksa da maçın kırılma anları da vardı. 2. yarıda biraz fazla baskı yediler ama eksiklerin de bunda önemi vardı diyebiliriz. Çünkü Simeone istediği noktaları değiştiremedi. Lino'nun sol kanattaki performansı kusursuz. Bu formu Atletico'ya gol katkısı olarak bugün de sürecektir. Diğer yandan Riquelme de kenardan gelip vereceği katkıyla önemli bir oyuncu olacak. Correa iyileşti ve Griezmann ile forvette yer alabilir. 

Cadiz tarafına bakarsak Barça ve Bilbao deplasmanlarında farklı yenilen ve rakibe tepki veremeyen bir Cadiz vardı. Buna rağmen o maçları da ilk yarılarda 0-0'da tutmayı başarmışlardı. Betis deplasmanında ise öne geçince oyunu biraz daha iyi kontrol edebildiler. O maçta da ev sahibi baskısını yediler ve pozisyonlar verdiler. Bugün kritik eksik stoperde Luis Hernandez. Luis ve Fali tandemini Sergio nadir bozuyor. Luis yerine Mere forma giyecek. 

Atletico erken gol bulmaya çalışıp Şampiyonlar Ligi maçı için aktif dinlenmeye geçmek isteyecektir. Cadiz ise Ledesma ile oyunu tutmaya çalışır. Cadiz La Liga'ya tekrar döndükten sonra iki takım arasında oynanan 6 resmi maçta da Atletico kazandı ve birden fazla gol attı. Bugün de kazanırlar en az 2 gol atmalarını bekliyorum. Atletico Madrid 1.5 üstü atar 8/10 oynanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder