Ekim 28, 2023

Barcelona - Real Madrid İddaa Tahmini 28.10.2023

Barcelona'da kadro belirsiz. Kounde, Pedri, Sergi Roberto sakatlığı süren isimler. Raphinha, Lewa ve De Jong kadroya girebilir ama ilk 11 başlamaları zor görünüyor. Real Madrid'e Courtois, Arda, Militao ve Cabellos sakatlığı süren isimler. Yeni bir eksik yok. 

El Clasico'da Real Madrid'in 11'i belli ve net. Rodrygo, Bellingham ve Vinicius 3'lüsü ile devam edeceğiz. Şapkadan tavşan çıkartması gereken taraf Xavi olacak. Sakatlar nedeniyle Xavi'nin tabiri caizse eli boş ama yine de elini saklıyor ve son dakikaya kadar elini göstermeyeceğine eminim. Gazeteler farklı 11'ler ön görüyorlar. Araujo'nun sağ bekte Vinicius'u karşılayacağı, Cancelo'nun ise Balde'nin önünde sol kanatta oynayabileceği gösteriliyor. Açıkcası Xavi'nin aklında belli ki Real Madrid'i durdurmak var. Şu durumda böyle bir 11'i de normal karşılıyorum. 

Real tarafına gelirsek bana göre tek zayıf noktaları kalecileri Kepa. Kepa'nın yüksek toplara çıkışlardaki hataları önemli ama Barça'da bunu değerlendirebilecek Lewandowski dışında bir isim yok. 

Xavi eminim ki oyunu tutmak adına fazla müdafa oyuncusu ile sahada olabilir. Farklı bir sistem kurgulayacaktır. Buna karşın Ancelotti'nin hamleleri ile son dakikaya kadar heyecanlı bir maç izleyebiliriz. 

Yüksek miktarlar oynamadan ilk 11'leri mutlaka bekleyin. Dediğim gibi Xavi'nin 11'i maçın hikayesini değiştirebilir. Real Madrid'in Vini ve Bellingham ile bitiriciliğine daha fazla güvendiğim için erken bahsim Real Madrid 1.5 üstü atar. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder