Ekim 07, 2023

Real Madrid - Osasuna İddaa Tahmini 07.10.2023

Real Madrid'te Militao, Courtois, Arda ve Alaba sakat. Nacho cezalı. Osasuna'da sol bek Mojica, Unai Gomez ve Moi Gomez sakat. 

Real açısından Rüdiger'den başka elde stoper kalmadı. Rüdiger'in partneri Tchoumani olacak gibi gözüküyor. Savunmaya sürekli yara bandı yapmaktan Ancelotti orta sahayı da rotasyona sokamıyor. Camavinga sol bek, Tchoumani stoper olursa Kross, Valverde orta alanda mutlaka olmak zorunda. Bir ihtimal Modric yerine Cabellos sürprizi görebiliriz. Forvet ise fazla değişmiyor Rodrygo yerine Joselu'yu ilk 11'de bekliyorum. 

Osasuna tarafına bakarsak oyunlarını çok beğendiğimi söyleyemem ama Real Madrid'e karşı hep işe yarayan bir sistemleri oldu. Tandemdeki karışıklıktan Budimir ile faydalanabilirler. Kepa'nın yüksek toplara çıkışlardaki dengesizliğini Arrasate iyi analiz etmiştir. Budimir'in indireceği toplar önemli olacak. 

İki tarafın da gol bulmasını bekliyorum. Osasuna farklı kaybetmez bahsi de akıllarda olmalı. 2-1, 1-1 skorlarına yakınım. KG var seçimini 8/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder