Ekim 08, 2023

Villarreal - Las Palmas İddaa Tahmini 08.10.2023

Villarreal'de Baena cezalı. Denis Suarez ve Coquelin sakat. Palmas'ta sağ bek Araujo ve forvet Sandro önemli eksikler. 

Getafe deplasmanında kalecisi sayesinde 0-0'la dönen bir Villarreal vardı, 10 kişi kaldıkları için oyunlarını değerlendirmek doğru olmaz ama defansif olarak yine yokları oynadılar. Jörgensen çok net 6-7 kurtarışla puanı kurtardı. Perşembe günü Rennes karşısında buldukları ilk pozisyonu değerlendirip maç boyu 1-0'ı korumaya çalıştılar. Rennes son bölümlerde çok baskılıydı, son dakikada penaltı da kaçırdı. Villarreal için hala iyi konuşmak zor. Takım öne oynayan sürekli golü düşünen takımdan rakibi bekleyen bir ekibe büründüler. Palmas gibi defansif olarak kırması zor bir ekibi açmakta zorlanırlar. 

Palmas ise evinde yine son dakikalarda 1-0 geriye düştükten sonra 2-1 kazanmayı başardı. 3. bölgede hala iyi değiller ama sonradan oyuna girip golünü atan Marc Cardona işleri biraz değiştirebilir. Cardano bugün formayı kaptı gibi gözüküyor. Fakat sağ bek Araujo'nun yokluğu önemli. Delişmen bek takımını hücuma çıkaran bir oyuncuydu. 

Villarreal'e güvenmiyorum, Palmas'ta deplasmanlarda gol atamayınca puan alamıyor. Alt bahsine daha yakınım. İlk 45'te 1.5 altını öne koydum. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder