Ekim 22, 2023

Barcelona - Athletic Bilbao İddaa Tahmini 22.10.2023

Barcelona'da Pedri, Raphinha, Lewandowski, Kounde, Sergi Roberto ve De Jong sakat. Athletic'te stoper Yeray ve orta saha Vesga sakat. 

Xavi bugün çok kısıtlı bir kadroyla kazanmak zorunda. El Clasico öncesi Real'in puan kaybıyla kazanırlarsa aradaki puan farkını 1'e düşürebilirler. Tansiyonu yüksek bir maç göreceğimizi düşünüyorum. Lamine Yamal, Felix ve Ferran Torres üçlüsü gol vuruşlarında güven veren bir üçlü değil. Barça daha fazla üretmeli ve bu oyuncuları daha fazla pozisyona sokmalı. 

Diğer yandan Athletic Bilbao'da Sancet ve İnaki Williams beklentilerin yüksek olduğu bu tarz büyük maçlarda hep hayal kırıklığı yaratıyorlar. Bu iki oyuncu biraz daha güvenilir performanslara sahip olsaydı Bilbao lehine bahis verebilirdim. Fakat Guruzeta ve Nico Williams'ın üzerine fazla yük binecek ki Nico sakatlıktan yeni çıktı, kenarda da başlama ihtimali var. 

Gazete yazımda 3.5 altı bahsini öne koymuştum. Oranlar epey düştü. Korner bahsi alternatif olarak düşünülmeli. İki tarafın da forvetlerinin son vuruşlardaki beceriksizliği fazla sayıda korner getirebilir. 9.5 üstü korner 8/10 denenmeli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder