Ekim 08, 2023

Atletico Madrid - Real Sociedad İddaa Tahmini 08.10.2023

Atletico Madrid'te Lemar, Barrios, Gimenez, Depay, Correa, Reinildo sakat. Sociedad'ta önemli bir eksik yok. 

Atletico Madrid hem ligde hem de Avrupa'da geriden gelip kazandığı iki maçı üst üste oynadı. Bu bölümde sakatların da etkisiyle Simeone fazla rotasyon yapamadı. Cadiz ve Feyenoord maçlarında 2'şer gol yiyen bir Atletico vardı. Savunmada Azpi ve Axel'in hataları rakiplere çok net pozisyonlar doğuruyor. Bu iki takım daha fazla gol de atabilirlerdi. Bugün Savic savunmaya dönecek ki Simeone eminim biraz rahatlamıştır. En azından Azpi'yi kenara çekecektir. Hücumda ise bir sıkıntıları yok, ne kadar gol yeselerde tepki verebilecek kadar formda olduklarını söyleyebiliriz. 

Sociedad'a bakarsak Atletico'ya göre bu bölümde daha rahat maçlar oynadılar. Önce Bask derbisinden 3-0 ile sonra Salzburg deplasmanından 2-0 ile döndüler. Sezon başından beri bir türlü 2. golü bulamadığı için maçları rahat tamamlayamayan Sociedad'tan bahsediyordum. Bu iki maçta bu durumu aştılar. 

Bence Sociedad bir haftada daha az yoruldu ve bu maça daha diri çıkacak. Ev sahibi son iki maçında ilk yarılarda 2 gol kalesinde gördü. Sociedad ilk yarılarda 10 resmi maçta bir tek Palmas'a gol atamadı. Sociedad ilk yarı 0.5 üstü mutlaka denenmeli. 8/10 Maç sonu için 2-2 skoruna yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder