Ekim 24, 2023

Benfica - Real Sociedad İddaa Tahmini 24.10.2023

İki takımda da önemli bir eksik yok.

Benfica geçen sezon Schmidt yönetiminde çeyrek finale kadar çıktı Şampiyonlar Ligi'nde. Schmidt hem PSV'de hem de Leverkusen'de Şampiyonlar Ligi deneyimi olan bir hoca. 2'de 0 ile başladılar. İnter maçında deplasman yenilgisi normaldi ama kendi evlerinde maçın ilk bölümlerinde 10 kişi kaldıkları Salzburg maçındaki yenilgi şanssızlıktı. Bu iki maçı telafi etmek adına güçlü bir Benfica bekliyorum bugün. İlk düdükle beraber baskılı bir oyun oynayacaklardır. 

Sociedad tarafına bakarsak Imanol Mallorca ile oynadıkları lig maçında milli maçlardan yorgun dönen bazı oyuncuları ikinci yarıya sakladı. Bugün için Kubo, Barrenetxea daha diri olacaklardır. Imanol fazla rotasyon yapmıyor ve yedeklerinden henüz verim alamadı. Bu maçın da belirleyicisi bence 2. yarıda oyuna girecek yedek oyuncular olacaktır. Benfica'da Guedes ve Cabral gibi skora etki etme potansiyeli yüksek oyuncualar var. 

İki takımın da skor bulacağını düşünüyorum. KG var bahsini 8/10 öne koyarım. 2-1, 2-2 skorlarına yakınım. İlk yarı KG var seçimi de 3/10 denenebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder