Ekim 22, 2023

Villarreal - Alaves İddaa Tahmini 22.10.2023

Villarreal'de kanat forvet Pino ve sağ bek Foyth sakat. Ofansif oyuncu Baena cezalı. Coquelin ve Denis Suarez sakatlığı süren oyuncular. Alaves'te yeni bir eksik yok. 

İki taraf adına bir kırılma maçı bizi bekliyor. İkisi de kötü sonuçlarla milli araya girdi. Teknik bir değişim yapmadılar. Pacheta ve Luis Garcia takımlarının başındalar. Pacheta geldiğinden beri geriye giden bir Villarreal izledik. Kendi sahalarında bile oyuna ağırlıklarını koyamıyorlar. Takımın ne yaptığı belli değil, fazla kaybolmuş durumdalar. Pacheta'nın bu takımı kaldıramayacağını çok erken söylemiştim. Sürekli Villarreal'e karşı gelerek bahisler aldık. Şimdi forvette Gerard iyileşti. Sörloth ve Gerard ile en azından gol atıp yenilmemeyi başarabilirler. Karşılarında bugün iyi oynayan eminim ki kendilerinden daha net pozisyonlara girecek bir Alaves göreceğiz. Fakat Alaves takımında gerek Hagi'de gerek Kike Garcia'da son vuruşlar bir türlü gelmiyor. Omorodion ve Karrikaburu gibi iki forveti de Luis Garcia 2. yarıda mutlaka kullanacaktır. 

Taraf bahsi açısından fazlasıyla gel-gitlerle dolu bir maç. Villarreal'e güvenmiyorum. Bu tarz kırılma maçlarında 2-3 gol arası skorlar sıklıkla görülüyor. TGS 2-3 seçimi 6/10 oynanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder