Ekim 07, 2023

Mallorca - Valencia İddaa Tahmini 07.10.2023

Valencia'da stoper Diakhaby, sol bek Gaya, yedek sol bek Jesus, ofansif oyuncu Canos sakat. Orta saha Andre Almedia kadroya alınmadı. Mallorca'da stoper Raillo sakat. Bek Maffeo cezalı. 

Atletico'yu 3-0 yenen Valencia o maçtan sonra kayıplara karıştı. Almeria ile 2-2 berabere kalıp Sociedad ve Real Betis'e gol atamadan kaybettiler. Diakhaby ve Gaya'nın yokluğunda değişen savunma kurgusu Valencia'yı zorluyor. Bugün puan almak adına ön alanda yaratıcı ve bitirici olmak zorundalar. Çünkü savunmaları güven vermeyecektir. Sol bekte aslında bir sağ bek olan Foulquier oynayacak. Foulquier yetenekli bir oyuncu ama sakatlıklar nedeniyle bir istikrarı yok. Bugün epey zorlanır. 

Mallorca ise bence Barça maçıyla yükselişe geçti. Aguirre bazı noktaları kafasında oturttu. Ama hala basit goller yiyebiliyorlar. 

İki taraf da milli aradan önce galibiyet isteyecektir. Çekişmeli bir maç göreceğiz. Mallorca tarafına yakın olsam da hakemi de göz önüne alıp kart bahislerini öne çıkardım. Güzel ortandan 6.5 üstü kart 7/10 oynanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder