Kasım 11, 2023

Almeria - Real Sociedad İddaa Tahmini 11.11.2023

Almeria'da yeni bir eksik yok. Forvetler Kone ve Suarez sakat. Sociedad'ta oyun kurucu Brais Mendez ve stoper Zubeldia cezalı. 

Sociedad iyi bir Şampiyonlar Ligi haftası daha geçirdi. Rahat bir galibiyet aldılar. Brais ve Zubeldia iki as oyuncu yok, Oyarzabal da dinlenebilir. Forvette eski takımına karşı Umar Sadıq ilk 11'de başlayabilir. Orta alanda ise Brais'in yerine Turrientes görev alacak. 

Almeria'da yeni menajer Garitano ile henüz puan alınamadı. Bir tek kupa maçında gelen bir galibiyet vardı. Garitano kafasında doğru 11'i oturtmaya çalışıyor. Özellikle Embarba ve Ramazani'ye birlikte yer açmaya çalışıyor. Her iki oyuncu da skor katkısı veren özel isimler. Ancak Almeria'nın orta saha ve stoper bölümü zayıf ve hata yapmaya müsait oyunculardan kurulu. Bu yüzden hücumda ne kadar iyi olurlarsa olsunlar onları batıran defansif kısım. Bugün Sociedad'tan daha iyi bir oyun oynamalarını bekliyorum. Galibiyete de yaklaşabilirler ama o defans bölümü yine sıkıntı çıkarır. İyi oynadıkları bir anda geriye düşebilirler. 

Sociedad için Brais Mendez'in yokluğunda Oyarzabal'ın sahada olması önemli. Büyük ihtimalle ikinci yarıda oyuna dahil olur. 0-0 giden atan kazanır maçı izleyebiliriz. 2. yarıda oyun açılabilir. 2.5 altı seçimini öne koydum. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder