Kasım 26, 2023

Real Sociedad - Sevilla İddaa Tahmini 26.11.2023

Real Sociedad'ta forvet Carlos Fernandez sakat. Sevilla'da kaleci Nyland, Marcao, Suso, Lamela sakat. Stoper oynayan Gudelj cezalı. 

Sevilla beraberliklerin ustası oldu. Sevilla gibi bir takım berabere kalmayı değil, kazanmayı hedeflemeli ama bu oyun yapısıyla beraberlikten daha fazlasını almaları zaten zor. 

Sociedad'a gelirsek Oyarzabal yedekte başlayabilir. Forvette Umar Sadıq'ı göreceğiz. Özellikle duran toplarda Sevilla savunmasını zorlayacaklarını ve skor bulacaklarını düşünüyorum. 

Sevilla'nın beraberlik istatistiği düşünüdürücü, kötü oynadıkları maçlarda bile emsal Real Betis derbisi hak etmeden puanlar aldılar. Bu yüzden yüksek güvenle Real Sociedad galibiyeti öneremem. 

Sevilla'nın yeni menajer geldikten sonra 7 resmi maçta zayıf rakibe karşı kupada bir kez, ilk maçında Real Madrid'e karşı 1 kez olmak üzere toplamda 2 kez öne geçebildiğini, buna karşın Real Sociedad'ın kendi sahasındaki 9 resmi maçta sadece 1-0 yenildikleri Barcelona maçında ilk golü atamadığını belirtmem gerek. Buna göre R.Sociedad ilk golü bulur bahsini daha az risksiz buluyorum. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder