Kasım 05, 2023

Real Madrid - Rayo Vallecano İddaa Tahmini 05.11.2023

Real Madrid'te Mendy ve Tchoumani yeni eksik. Courtois, Militao, Cabellos sakat. Arda kadroya alındı. Vallecano'da eksik yok. 

Vallecano bu sezon ligin üst sırasındaki 3 takımla oynadı. Dağıldıkları tek maç kendi evlerinde Atletico'ya 7-0 yenildikleri maçtı. Betis deplasmanında 1-0 yenildiler ama maçın içinde kalmayı başardılar. Kendi evlerinde ise geçen hafta Sociedad ile 2-2 berabere kaldılar. Vallecano'nun iyi bir kadrosu var ama teknik anlamda Francisco ile daha yukarılarda olmaları zor. Bu maça gelirsek Real Madrid özelinde Fransisco'yu ayrı değerlendirmek gerekir. 2 sezon önce Elche'nin başındayken Ancelotti'li Real Madrid'e bir haftada hem lig hem de kupa maçında kök söktürdüklerini hatırlatmam gerek. Büyük maçlara ayrı hazırlanan ve kendini göstermeye çalışan bir Francisco var. 

El Clasico zaferleri sonrası ilk maç her zaman zordur. Geçen sezon kupada Barça'yı 4-0 yendikten sonra ligde Villarreal'e evlerinde 2-3 yenilen bir Real Madrid vardı. 

İki taraf adına da pozisyonlu bir maç beklerim. Arda'yı ikinci yarıda sahada görebiliriz. KG var seçimini 8/10 öne koydum. 2-1, 2-2 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder