Kasım 26, 2023

Cadiz - Real Madrid İddaa Tahmini 26.11.2023

Cadiz'de stoper Luis Hernandez, orta saha San Emeterio sakat. Escalante ise kadro dışında kaldı. Real Madrid'te kaleciler Kepa, Courtois, Militao, Arda, Camavinga, Tchouameni, Vinicius sakat. 

Real Madrid'te forvet hattında Joselu, Rodrygo ve Bellingham bekleniyor. Bellingham omuz sakatlığı nedeniyle tam iyileşmeden forma giyecek gibi gözüküyor. Vinicius'un sezon başındaki sakatlığı sonrası takımı sırtlayan Bellingham'dı. Vini bu sefer uzun süreli olmayacak. Ancak Camavinga ve Tchouameni gibi değişmez orta sahalarında yokluğu Real'i etkileyecektir. Modric ve Kross zaten yaşları itibariyle Ancelotti'nin dönüşümlü kullandığı oyunculardı. Bu bölgede Cabellos dışında rotasyon imkanı kalmadı. Hafta içi maçları ile birlikte direnci iyice azalan bir Real göreceğiz. 

Diğer yandan Cadiz son 3 Real maçında Sergio yönetiminde Real Madrid'e zorluk çıkarmayı hep başardı. Kendi evlerinde 1-1 ve 0-2'lik yenilgiler alırken, deplasmandan 2-1 skoruyla yenilgiyle dönmüşlerdi. Ev sahibi bugün Real Madrid'ten daha iyi oynayabilir. Girdikleri net pozisyonları da izleriz. Ama kesin puan alırlar diyemem. Yine 2-3 gollü bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum. 7/10 TGS 2-3 denenebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder