Kasım 12, 2023

Atletico Madrid - Villarreal İddaa Tahmini 12.11.2023

Atletico'da Lemar ve Depay'ın sakatlıkları sürüyor. Villarreal'de yeni bir eksik yok. İki bek Foyth ve Pedraza'nın sakatlıkları sürüyor. 

Hafta sonun güzel haberi Pacheta'nın kovulmuş olmasıydı. Haifa karşısında alınan galibiyete rağmen Pacheta ile yollarını ayırdı Villarreal. Bu hoca çok yanlış bir seçimdi. Hatanın neresinden dönülse kardır. 2016 yılından sonra Marcelino Garcia Toral ile Villarreal birlikteliği bir kez daha başlayacak gibi. Henüz Marcelino ile anlaşılmadı. Bu maça yardımcı teknik adamla çıkacaklar. 

Atletico Madrid, Palmas yenilgisine rağmen olumlu ilerlemeyi sürdürüyor. Kendi sahalarında üstün bir oyun oynuyorlar. Riquelme ya da Lino'nun sol kanattan skora katkısı Simeone'nin elini güçlendiren unsurlardan. 

Villarreal Pacheta'yı kovduktan sonra takım olarak rahatlayacaktır. Bu akşam bambaşka bir takım görebiliriz. Normalde Atletico'nun gol de yese daha fazla atarak rahat kazanacağı bir maç olacağını söylerdim ama Villa bu sahadan puanla dönmeyi başaran bir takımdır. İki takım da gol bulacaktır. 2-2, 3-1 skorlarına yakınım. KG var ve 2.5 üstü bahsini 8/10 öne koydum. 

NOT: Bir ekleme de Simeone için yapmam lazım. 2011'de bu takımın başına geçtiğinde Atletico Madrid Manzano yönetiminde can çekişen sıradan bir takımdı. Dile kolay 12 senede kötü zamanları da oldu Atletico'nun ama Arjantinli teknik adam her zaman kendinisini güncelledi ve çıkış yolunu buldu. 2027'ye kadar yenilenen kontratı sonrası ilk maçına çıkacak. Özel bir kucalama yaşayacaktır taraftarlarından.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder