Kasım 29, 2023

Real Madrid - Napoli İddaa Tahmini 29.11.2023

Real Madrid'te Kepa, Courtois, Militao, Tchouameni, Vinicius, Arda, Camavinga ve Modric yok. Napoli'de sıkıntı sol bekte. İki bek Olivera ve Mario Rui sakat. 

Modric'in yokluğunda orta alanda Cabellos'u izleyeceğiz. Forvette Brahim Diaz ve Rodrygo ikilisini göreceğimizi düşünüyorum. Alaba ve Nacho stoperde yer alabilir. 

Real'in gol atma konunda bir sıkıntısı olacağını sanmam. Napoli kalesini gole kapatabilen ve iyi savunma yapabilen bir takım değil. Aksine her maçta gol yiyorlar. Bugün Real ile boy ölçüşebilmeleri için orta sahadaki üstünlüklerini skora yansıtmak zorundalar. Real'in orta alanı çabuk geçilen ve kırılan bir yapıda olacak. 

Real Madrid ilk iki sırayı garantiledi. Liderlik adına kalan iki maçta 1 puan almaları yeterli olacak. Bugün tabi ki kazanmak için sahada olacaklar ama beraberlik de işlerine gelir, bu unutulmamalı. 

Dün Feyenoord-Atletico maçındaki gibi KG var seçimi öncelikle düşünülebilir ama biraz daha risk alınıp güzel bir orandan Napoli ilk yarı 0.5 üstü seçimini öne koyduğumu söyleyebilirim. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder