Kasım 28, 2023

Feyenoord - Atletico Madrid İddaa Tahmini 28.11.2023

Atletico'da önemli bir eksik yok. Feyenoord'ta sağ bek Nieuwkoop ve genelde 2. yarılarda oyuna dahil olan İranlı forvet Jahanbakhsh sakat.

Grupta Feyenoord, Atletico ve Lazio ilk iki sıra için kapışıyorlar. Lazio Celtic'i ağırlıyor. Feyenoord 6 puanda, 8 puanlı Atletico'yu yenmeleri halinde son hafta hedefi kalmamış bir Celtic'e konuk olabilirler. Bu anlamda kazanmak adına yüksek tempoda son dakikaya kadar baskılı bir maç oynamaları olası. 

Atletico Madrid'e gelirsek son hafta Lazio'yu içeride ağırlayacaklar. Bu maçı yenilmeden tamamlayıp Lazio'yu yenerlerse zaten lider olarak gruptan çıkarlar. Lazio ve Celtic deplasmanlarında ilk yarılarda skor üreten ve galibiyeti kaçıran Atletico Madrid vardı. Ofansif olarak Hollanda ekibi daha zorlayıcı bir takım olacaktır. Ama üzerine gelen takımları cezalandırmakta zorlanmayan bir Atletico izliyoruz. 

1-2 ya da 2-2 skorlarına yakınım. Gol var bahsi tabi ki öncelikle aklana gelen bahis. Ben biraz daha yüksek orandan risk alıp ilk yarı Atletico Madrid 0.5 üstü gol bulur seçimini 7/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder