Kasım 08, 2023

Real Sociedad - Benfica İddaa Tahmini 08.11.2023

Real Sociedad'ta önemli bir eksik bulunmuyor. Benfica'da defanstan Bernat ve Bah ile orta sahadan Orkun ve forvet Neres sakat. 

Benfica'da Bah sağ bekte ilk maçta 80 dakika oynarken, Bernat sol beke ikinci yarıda dahil olmuş, Orkun da ikinci yarıda oyuna girmişti. 

İlk maçta kendi sahasında Benfica'nın çok daha agresif oynayacağını düşünmüştüm. Bu yüzden KG var seçimini tavsiye etmiştim. Ancak Portekiz ekibi takım oyunundan çok uzak, organize olmakta zorluk çeken bir tablo çizdi. Bugün iki kenarda ilk maçta oynamayan Di Maria ve Guedes oynayacak gibi gözüküyor. Her iki oyuncu da hücuma derinlik katabilirler ama orta alanda istedikleri oyunu kurabilirler mi ciddi soru işaretleri var. 

Diğer yandan Sociedad 3'te 3 yaptı. Bunu da hakkıyla kazandı. Inter ile birlikte liderlik mücadelesi veriyorlar. Benfica'nın 0 puanda olması aslında Salzburg'la Avrupa Ligi için kapışacakları anlamını taşıyor. Zaman zaman Di Maria ve Guedes'le kontralarla parlayabilirler ama maçın genelinde Sociedad hakimiyeti ve oyun üstünlüğünü rakibine bırakmaz. Net pozisyonlara da ilk yarıyla birlikte girerler. 

İlk yarı Sociedad 0.5 üstü bahsini öne koyarım. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder