Şubat 11, 2024

Barcelona - Granada İddaa Tahmini 11.02.2024

Barcelona'da Balde, Gavi, Alonso, Sergi Roberto, Oriol Romeu, Ferran Torres, Felix sakat. Victor Roque cezalı. Granada'da  forvet Boye sakat. Stoper Piatkowski ve orta saha Villar cezalı. 

Barcelona'da Raphinha ve Stegen iyileşti ve kadroda yer aldı. Yamal, Lewa ve Pedri ile bir hücum hattı izleyeceğiz. Son 2 maçtır Barça galibiyetlerinde rol oynayan Roque'nin yokluğu önemli. Bugün ideal 11'leriyle skora gitse de maçı koparmakta zorlanan bir Barça izleyebiliriz yine. 

Granada yeni menajeriyle değişmekte olan bir takım. Çünkü fazla sayıda takviye yaptılar. Puan olarak Almeria kadar kritik durumda değiller. Yeni oyuncuların adaptasyonu kısa sürerse az da olsa bir çıkış yakalayabilirler. Defansif olarak daha iyi maçlar çıkardıklarını hep söylüyorum. Kış transfer döneminde gelen kalecileri Batalla'da az gol yemelerinde etken bir performans sergiliyor. Bazı maçlarda hatalar yaptı ama genel olarak geldiğinden beri oyunu tutan bir kaleci oldu. 

Barça kazansa da zorlanır. Kaleye Stegen'in dönüşüyle gol yememe ihtimalleri kuvvetli. 2-3 gol arası bir maç görebiliriz. 3.5 altı bahsini 7/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder