Şubat 17, 2024

La Liga Pazar İddaa Tahminleri 18.02.2024

VALLECANO-REAL MADRİD

2
Vallecano menajeri Francisco ile yollarını ayırdı. Yardımcısı Inigo Perez ile yola devam ediyorlar. Perez’in bir tecrübesi yok. 2 sezon önce kariyerini noktalamıştı. Real Madrid’te hafta içinin yorgunluğu olur. Yine de hata yapmazlar. Deplasman ekibi kazanır.
 

GRANADA-ALMERİA

1
Almeria’nın ligde kalma şansı sürüyor ama umutları her geçen gün daha azalıyor. Granada rakibine göre puan avantajına sahip. Yeni menajerleri ile kadrolarını yenilediler. Ligde kalmak adına havaya girebilirler. Bu maç bir başlangıç olur. Ev sahibi tarafındayım.
 

MALLORCA-R.SOCİEDAD

İY 0
Son haftalarda gol atmakta zorlanan R.Sociedad, PSG maçının ardından ligde sert bir deplasmanda. Kral Kupası’nda yakın zamanda karşılaşan iki ekip 0-0 berabere kalırken Mallorca daha fazla şans bulmuştu. Temkinli başlarlar. İlk yarıda beraberlik öne çıkıyor.


R.BETİS-ALAVES

0
R.Betis Avrupa Ligi’nde Dinamo Zagreb’i ağırladıktan sonra bu maça çıkıyor. Isco’nun sakatlığı sürerken, Fekir ya da Fornals yıldız ismin yerini doldurmaya çalışacak. Alaves başarılı oyununu sürdürüyor. Deplasmanda etkili olabilirler. Puanlar paylaşılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder