Şubat 25, 2024

Real Madrid - Sevilla İddaa Tahmini 25.02.2024

Real Madrid'te Bellingham ve Joselu sakat. Carvajal ve Camavinga cezalı. Sevilla'da Acuna, Marcao, Lukebakio, Mariano, Gudelj, Agoume, Lamela sakatlığı süren oyuncular. 

Sevilla açısından iyi haber Ocampos'un iyileşmiş olması. Real Madrid için iyi haber ise hafta içini dinlenerek geçirmiş olmaları. 

Sevilla ligde kalma yarışında hala rahat bir pozisyonda değil. Atletico Madrid ve Vallecano galibiyetleri üretkenlik anlamında iyi maçlardı. En Nesyri'nin milli maçlardan sonra forvete dönmesi, Isaac'ın sürpriz bir şekilde altyapıdan gelerek sükseli bir transfer gibi oynaması ve Ocampos'un katkısı. Real Madrid'ten daha iyi oynayan bir Sevilla görebiliriz bugün. 

Real tarafına bakarsak Barcelona ve Girona'yı kendilerine yaklaştırmamaya çalışıyorlar. Şampiyonlar Ligi'nde maçlar sıklaşmadan ve zorlaşmadan önce belli bir puan farkını korumak isteyeceklerdir. Vallecano deplasmanındaki puan kaybından sonra bugün kazanmak adına tüm riskleri alırlar. Üretkenlik adına Modric'in ikinci yarıdaki katkısına ihtiyaç duyabilirler. Ayrıca Arda da Joselu'nun sakatlığı sonrası bugünden itibaren daha fazla süre alacak ve iyi bir yedek olacağını gösterecektir. 

İki takım gol atar önceliğim olur. 8/10

2-1, 2-2 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder