Şubat 04, 2024

Real Madrid - Atletico Madrid İddaa Tahmini 04.02.2024

Real Madrid'te Courtois, Alaba, Militao sakat. Tchouameni cezalı. Atletico'da Gimenez, Azpi ve Lemar sakat. 

Her iki takım da hafta içi erteleme maçlarını kazandılar. Real Madrid dün akşam Girona'nın puan kaybıyla zirvede puan farkını açabilme şansına sahip. En kötü maçında bile üreten ve seçenekleri fazla bir Real Madrid var. Bu sezon ezeli rakibi ile 3 Madrid derbisi oynadı ve henüz galibiyet alamadılar. Süper Kupa ve Kral Kupası'nda iki maçı da gollü beraberliklerle tamamlarlarken, ligde rakiplerine 3-1 yenilmişlerdi. Eminim bugün kazanma arzusu Atletico'dan daha fazla olur. 

Atletico tarafına gelirsek Simeone'nin bu sezonki oyun planı zevkli ve bahis açısından değerli bir Atletico yarattı. Geride kalan 3 Madrid derbisinde de rakiplerine üstünlüğü vermediler ve maça dönmeyi hep başardılar. 

Bölüm bölüm yine iyi oynayan iki takım göreceğiz. Özellikle kupa maçlarında defansların ve kalecilerin hataları ile yenilen goller bir hayli fazlaydı. Bugün de farklı olacağını pek sanmıyorum. Sadece tempo biraz düşebilir çünkü hafta içi maçlarının yorgunluğu olacaktır. Real Madrid'in ikinci yarıda oyuna dahil edeceği Lucas, Joselu ve Modric üçlüsü maçın kaderini tayin eder. 2-0 ya da 2-1 skorlarına yakınım. Real Madrid'in 2. golü biraz gecikmeli gelebilir. 

Real Madrid 1.5 üstü gol bulur bahsini 8/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder