Şubat 10, 2024

Real Sociedad - Osasuna İddaa Tahmini 10.02.2024

Real Sociedad'ta Oyarzabal, Becker, Carlos Fernandez, bekler Odriozola, Munoz, Tierney, Elustondo sakat. Osasuna'da ofansif oyuncu Arnaiz sakat. 

Real Sociedad Salı günü Kral Kupası'nda Mallorca deplasmanından 0-0 ile döndü. Son 3 maçlarında da 0-0 skoru gördük. Bask ekibi çok az takviye yaptı. Özellikle sakatlanan bek oyuncularının yerlerini dolduramadılar. Bu kadro Şampiyonlar Ligi'ni ve kupayı kaldırabilecek bir kadro değil. Yeni transfer Becker'in de 2 maç oynayıp sakatlanması şanssızlık. Gerçi son yıllarda Sociedad kadrosunda uzun süreli sakatlıklar yaşayan oyuncuların listesini çıkarsak, Imanol'un antreman sistemi uzun bir araştırma konusu olabilir. Çünkü Oyarzabal ve Umar Sadıq gibi oyuncular koca sezonları sakat geçirmişlerdi. 

Osasuna'da Avila ayrıldı ama takviye yapmadılar. Avila son aylarda forma şansı zaten bulamıyordu, kaybı önemli değil fakat kadro planlaması olarak bence bir forvete daha ihtiyaçları var. Arrasate'nin ekibinin ligde bir hedefi yok. Düşme hattına uzak kalarak yine ligi orta sıralarda bitirmeye çalışacaklar. 

Uzun süre 0-0 gidebilecek bir maç görebiliriz. İki takıma da hücum yönünden güvenemiyorum. Sociedad'ta Zakharyan, Kubo ve Andre Silva üçlüsü sahada olabilir. Bu 3'lü birlikte hiç oynamadı ve birbirini tanımıyor. Duran toplar dışında gol şansları zor çıkacaktır. 'KG yok' seçimini 7/10 öne koyarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder