Şubat 25, 2024

Real Betis - Athletic Bilbao İddaa Tahmini 25.02.2024

Real Betis'te stoper Sokratis, orta saha Marc Roca ve sol bek Miranda cezalı. Isco, Ayoze Perez, Bakambu, Guido, Abner sakat. Bilbao'da yeni ve önemli bir eksik yok. 

Betis perşembe günü Zagreb deplasmanından döndü. Sakatlar nedeniyle kadro biraz kısıtlı ama Pellegrini kış transfer döneminde her bölgeye takviyeler yaptığı için Betis ayakta kalmayı başarıyor. Bugün 3 cezalı oyuncu da savunmadan. Özellikle sol bekte Miranda'nın yokluğunda 2. sol bek Abner de sakat olunca ya genç takımdan Xavi ya da sakatlığı yeni düzelen uzun süredir sakat olan Sabaly ters kanatta oynayacak. Betis açısından bugün için tek sıkıntı sol bek mevki olacaktır. Büyük ihtimalle maçın başında Bilbao bu bölgedeki kokuyu alır. Inaki ve Nico ile bu zaafı değerlendirebilirler. 

Bilbao'ya gelirsek hafta içi Perşembe günü Kral Kupası yarı finalinde Atletico'yu ağırlıyorlar. En iyi 11'leri ile başlasalar da maçın devamında Valverde Atletico maçını düşünmeye başlayacaktır. Önemli oyuncuları kenara alır. 

İlk golü Bilbao'nun bulabileceği ama tempoyu düşürecekleri bir maç görebiliriz. 0-1, 1-1 skorlarına yakınım. İlk gol Athletic Bilbao atar ya da 2.5 altı arasında bir tercih yapılabilir. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder