Şubat 03, 2024

Granada - Las Palmas İddaa Tahmini 03.02.2024

Granada'da önemli bir eksik yok. Ofansif oyuncuları Bryan Zaragoza, Bayern Münih'e beklenenden erken katıldı. Birkaç ofansif transfer yaptılar. Las Palmas'ta orta saha Javi Munoz cezalı. Yeni bir sakat oyuncuları yok. 

Granada açısından Zaragoza'nın gidişi önemli. Takımı rakip kaleye taşıyan, isyan eden, Granada'nın ihtiyacı olduğu anlarda ortaya çıkan ve rakibi tehdit eden özel bir oyuncuydu. Yerine 3 transfer yaptılar. Genelde takımlarında süre alamayan kanat oyuncuları aldılar. Pellistri, Kamil Jozwiak, Corbeanu geldi. Takıma daha önce de eklenen oyuncularla beraber düşme hattında yer alan takımlar arasında Ocak döneminde en çok transfer yapan takım oldular. Medina iyi bir menajer, takımı toparlayabilir ama ideal 11'i bulması biraz zaman alacak. Bu yeni kanat oyuncularını adapte etmeye çalışacaktır. 

Las Palmas tarafına bakarsak defansif bütünlükleri ile Real Madrid ve Barça dışında bu sezon ligde karşılaştıkları hiç bir takımdan 2 gol yemediler. Granada'nın daha fazla puana ihtiyacı olsa da oyunu 0-0'da tutarak bunu başarmaya çalışacaklarını düşünüyorum. Ev sahibi 1.5 alt bahsi bence değerli bir oran 8/10 denenebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder