Şubat 11, 2024

Sevilla - Atletico Madrid İddaa Tahmini 11.02.2024

Sevilla'da Gudelj, Salas, Marcao, Nianzou, Agoume, Lukebakio ve Marino Diaz sakat. Rafa Mir kadro dışında. Atletico Madrid'te Saul cezalı. Azpi, Gimenez ve Lemar sakat. 

Atletico Madrid çarşamba günü Kral Kupası maçında Bilbao karşısında 1-0 geriden gelmek zorunda kaldığı için fazla efor sarf etti. Simeone bütün ofansif oyuncularını sahaya sürmek zorunda kaldı. 3 gün dinlendiler. Yine de rotasyonlu bir kadro sahada olabilir.

Sevilla tarafına bakarsak stoperde problemleri olabilir. Acuna, Ramos ve Bade'li bir stoper hattı görebiliriz. Navas ve Ocampos da kanatlarda yer alacak. Atletico Madrid'e benzer bir sistemle oynuyorlar. En Nesyri milli takımdayken Isaac golleri ile Sevilla'yı sırtlamıştı. Şimdi bu ikili üretken ve birbirini tamamlayan bir tablo çiziyor. 

Bu sezon ligde ve kupada birer kez karşılaşan iki ekibin maçlarında KG var seçimini hep tavsiye etmiş yanılmıştım. Atletico Madrid iki maçı da 1-0 skoruyla kazanmıştı. Her iki maçta da fazla aksiyon izleyememiştik. Sevilla puan alabilecek oyunu ortaya koyamamıştı. Bugün ise daha istekli bir Sevilla görebiliriz. Atletico Madrid'in yorgunluğundan faydalanmalılar. 1-1 ya da 2-2 skorlarına yakınım. Sevilla yenilmez bahsini 7/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder